De Wooly Weaver plaids zijn er in een gehaakte versie, maar ook in een aangeleverde basis zonder haken, waarin je alleen hoeft te weven. Voor een geweven plaid heb je een bijgeleverd stramien als basis in een door jou gekozen kleur. (beige, wit of zwart) De lontwol weef je erdoor met behulp van de bijgeleverde Wooly Weaver. Je kan het plaid weven in 1 kleur of juist in een patroon met een maximum van 4 kleuren. Alle benodigdheden zijn bijgeleverd in het pakket.

Prijzen:

afmeting 80 x 120 cm   € 49,95 * 100 x 150 cm  € 69,95 * 120 x 180 cm   € 89,95

Waar bestaat het pakket uit en hoe werkt het:

* Je kiest eerst de basiskleur(stramien) van je plaid: zwart, wit of beige(kleur basisstramien)

* Vervolgens kies je de afmeting van je plaid, deze is er nu in 3 afmetingen. Je kan kiezen uit 80 x 1.20 meter, 1 x 1.50 meter en een formaat van 1.20 x 1.80 meter. Wil je een speciaal formaat, stuur ons dan een mailtje met je wensen. Hou er rekening mee dat het plaid nog in kan gaan door het weven. Dit kan maximaal 10 cm schelen in de breedte of lengte, afhankelijk van hoe strak het geweven is.

* Hoeveel kleuren lontwol wil je verwerken in je plaid? Dit kan van 1 tot 4 kleuren. Je kan kiezen uit de volgende kleuren lontwol XXL:

 

 

* Kies vervolgens het patroon wat je wilt gaan weven. Er is keuze uit de volgende patronen:

 

Wij passen de hoeveelheid lontwol en katoen aan, afhankelijk van het patroon en de afmeting die je gekozen hebt. Zo krijg je een compleet pakket thuis met daarin alles wat je nodig hebt om jouw plaid te gaan haken en weven. De levertijd is door de keuze in samenstelling een week. De basis wordt op maat gemaakt en daardoor kan het soms langer duren.

Doordat de lontwol compact blijft door het weven, geeft het nagenoeg geen pluis als het plaid klaar is. De randen van je plaid kan je netjes afwerken met het meegeleverde afwerkstokje. Je kan er ook voor kiezen om speelse franjes te maken. Dit geeft je plaid een zomerse uitstraling. Het plaid is minder dik als de handgebreide plaids en daardoor ook leuk voor de zomermaanden.

Het is net als met de handgebreide plaids beter om het niet in de wasmachine te doen. Lontwol blijft nou eenmaal een natuurproduct, wat vervilt zodra het nat wordt en ook nog eens heel zwaar wordt in de wasmachine. 

Sorteer op
© 2017 - 2020 Heartsxxl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel