• Lorem ipsum

Hearts Deluxe Triple Twist 3MM(130 meter)

Ons Hearts Deluxe Triple Twist 3 mm katoenkoord voor macramé is een driedubbel gedraaid koord dat volledig is vervaardigd uit 100% gerecycled katoen dat afkomstig is uit Europa en dat bestaat uit 3×20 draden. Het koord is getwist met drie draden van 1,5mm dik. Samen vormen deze een draad van 3mm dikte. De dikte ligt eigenlijk tussen de 2.5 en 3 mm, maar om het eenvoudig te houden noemen we deze 3 mm triple. De twist geeft het garen een extra stoer uiterlijk. Het super zachte koord knoopt fantastisch en is niet getwijnd. Hierdoor krijg je mooie golvende franjes als je het koord uitkamt. LET OP! In twijning en dikte kan deze niet samen gebruikt worden met de 3 mm triple 200 meter klossen. Beide zijn van een andere fabrikant.

Het Hearts Triple Twist 3 mm katoen is een uitkambaar garen en is uitstekend geschikt voor de mooiste wandhangers, plantenhangers, tassen en handgeknoopte kussens. Op een rol zit ongeveer 130 meter koord, dat overeenkomt met ongeveer 500 gram.

Onze garens voldoen aan de strengen eisen van Standard 100 Oeko-Tex, waarmee gegarandeerd wordt dat het vrij is van stoffen die de gezondheid en het milieu kunnen schaden. De binnenspoel waar het garen omheen gewikkeld zit, is gemaakt van 100% gerecycled papier en is biologisch afbreekbaar.

Onze Hearts Triple Twist 3 mm is gemaakt van gerecycled katoen. Dit katoen is vanaf de basis compleet handwerk. Omdat het garen van begin tot eind handwerk is, ben je verzekerd van een uniek en natuurlijk product dat kwaliteit uitstraalt.

Toon:
Artikelcode HE-00869
€1,50
Borsteltje voor het uitkammen van macramé garens. Lees meer
Artikelcode HE-02057
€0,50
Op natuurlijke basis! Voldoende voor meerdere veren. Te vermengen met 50 ml koud water. De veren aan de achterzijde met een kwast en het mengsel insmeren. Lees meer
Toon: