• Lorem ipsum

Triple Twist 6MM

Ons Hearts Triple Twist 6 mm katoenkoord voor macramé is een driedubbel gedraaid koord dat volledig is vervaardigd uit 100% gerecycled katoen dat afkomstig is uit Europa. Het koord is getwist met drie draden van 4,5mm dik. Samen vormen deze een draad van 6mm dikte. De twist geeft het garen een extra stoer uiterlijk. Het super zachte koord knoopt fantastisch. Doordat het koord niet is getwijnd krijg je mooie golvende franjes als je het koord uitkamt.

Het Hearts Triple Twist 6 mm katoen is een uitkambaar garen en is uitstekend geschikt voor de mooiste wandhangers, plantenhangers, tassen en handgeknoopte kussens. Op een klos zit ongeveer 40 meter koord, dat overeenkomt met ongeveer 700 gram.

Onze Hearts Triple Twist garens voldoen aan de strengen eisen van Standard 100 Oeko-Tex, waarmee gegarandeerd wordt dat het vrij is van stoffen die de gezondheid en het milieu kunnen schaden. De binnenspoel waar het garen omheen gewikkeld zit, is gemaakt van 100% gerecycled papier en is biologisch afbreekbaar.

Onze Hearts Triple Twist 6 mm is gemaakt van gerecycled katoen. Omdat het garen van begin tot eind handwerk is, ben je verzekerd van een uniek en natuurlijk product dat kwaliteit uitstraalt.

Toon:
Artikelcode HE-TT-6MM-ECRU
€11,95
Zie hier de Hearts Triple Twist 6MM Streng in de kleur Natural. 39 Meter duurzaam zacht uitkambaar katoenkoord dat fantastisch knoopt! Lees meer
Artikelcode HE-00869
€1,50
Borsteltje voor het uitkammen van macramé garens. Lees meer
Toon: