• Lorem ipsum

Onze groothandelssite is bestemd voor wederverkopers en winkeliers met een branche gerelateerd KvK-nummer. Een account voor de groothandel is volledig geïntrigeerd met de normale website.

Ik wil mij aansluiten bij de groothandel, hoe verder?

Graag verwachten wij een branche gerelateerde KvK inschrijving en een BTW-nummer. Mocht je niet in het bezit zijn van een KvK nummer, laat ons dan weten voor welke doeleinden je onze producten gaat gebruiken. Dit geldt met name voor onze belgische en duitse klanten. 

Onze groothandelsklanten mogen gebruik maken van onze foto's en patronen,wel met naamsvermelding.

Na het toesturen van de gevraagde gegevens ontvang je een bevestigingsmail. Na goedkeuring van je registratie ontvang je van ons een e-mail om je wachtwoord in te stellen, waardoor je toegang krijgt tot je eigen account. Heb je al een account op onze website? Stuur ons dan een e-mail met het e-mailadres waarbij je bij ons geregistreerd staat. Wij zullen dan jouw account als groothandel activeren. 

Alle prijzen die vermeld worden zijn inclusief BTW. Wij hanteren geen minimum bestelbedrag. Onze verzendkosten zijn altijd € 5,95 ongeacht het aantal kilo's

Dropshipping

Wij bieden groothandelsklanten de mogelijkheid om met ons via de 'dropship-formule' te werken. 

Bij dropshipping neem je producten van Hearts op in de etalage van je webwinkel. Je houdt daardoor zelf geen voorraden aan. Wij regelen de verzending. De bestellingen worden vanuit jouw eigen bedrijfsnaam verzonden, white-label dus!

Interesse? Voor vragen of contact kan je ons het beste mailen naar [email protected] dan krijg je vrijwel meteen antwoord.

email: [email protected]