• Lorem ipsum

Verzenden

Als een artikel voorradig is en de bestelling is voor 13:00 uur geplaatst,  dan streven wij ernaar om uw bestelling binnen 2 werkdagen te versturen. Het kan voorkomen dat een kleur lontwol of garen niet op voorraad is, dan kan het 3 tot 4 dagen langer duren. Hierover zullen we u dan berichten. Mocht de levertijd langer duren of is een product niet voorradig, dan staat dit vermeld bij het product.

De verzendkosten binnen Nederland zijn € 5,95. Voor België is dit € 6,95 en voor Duitsland € 7,95. Als een bestelling boven de € 100,- is, worden er geen verzendkosten gerekend. De bestelling kan ook afgehaald worden op afspraak. Wij zijn alleen een webwinkel. Ook verzenden wij naar andere EU landen, tarieven volgens tarieventabel van DPD. Wij verzenden met DPD en POSTNL en hopen dat de bestelling de volgende dag bezorgd wordt. Het kan zijn dat door vertragingen bij PostNL of DPD de bestelling langer onderweg is. Hou daarom de track en trace in de gaten. De track en trace ontvangt u via een mail van, zodra de zending is gescand. Mocht u de track en trace niet ontvangen hebben of heeft u het idee dat er ergens wat mis gaat, neem dan direct contact met ons op via het contactformulier. Of via mail [email protected]

Kleurenstaaltjes

Wil je eerst de kleur(en) zien, dat kan! Dan vinden wij het geen probleem om plukjes lontwol of garen op te sturen van de gewenste kleuren. Kleuren kunnen namelijk anders overkomen op beeldscherm. In de Hearts garens zijn ruim 100 kleuren verkrijgbaar, hierdoor is het niet mogelijk om een complete kleurenkaart te leveren.

Retour of ruilen

Retourzendingen kunnen retour op kosten van de consument binnen 14 dagen na ontvangst (afleverdatum volgens track en trace). Bij ruilen van de producten zijn de kosten van de nieuwe zending voor onze rekening. Mocht er iets niet goed zijn aan uw bestelling en het is onze fout, dan krijg je een retourlabel toegestuurd, zodat het retour zenden kosteloos is.

Adresgegevens bij retour:

Hearts B.V.

afdeling retouren

Lireweg 82

2153 PH  Nieuw-Vennep