• Lorem ipsum

Als een artikel voorradig is en de bestelling is voor 13:00 uur geplaatst,  dan streven wij ernaar om uw bestelling diezelfde dag nog te versturen. Het kan voorkomen dat een kleur lontwol of macramé garem niet op voorraad is, dan kan het 3 tot 4 dagen langer duren. Kant en klaar producten van wol hebben een langere levertijd, momenteel is dat 10 werkdagen. Deze worden op maat en op kleur gemaakt. Kant en klaar artikelen zijn maatwerk producten en kunnen om deze reden niet geretourneerd worden. Wil je eerst de kleur(en) zien, dat kan! Dan vinden wij het geen probleem om plukjes lontwol op te sturen van de gewenste kleuren. Kleuren kunnen namelijk anders overkomen op beeldscherm.

De verzendkosten binnen Nederland zijn € 5,95 tot 30 kilo. Boven de 30 kilo is dit € 11,90. De bestelling kan ook afgehaald worden op afspraak. Wij zijn alleen een webwinkel. Ook verzenden wij naar andere EU landen, tarieven volgens tarieventabel van PostNL. Wij verzenden met PostNL en hopen dat de bestelling de volgende dag bezorgd wordt. Het kan zijn dat door vertragingen bij PostNL de bestelling langer onderweg is. Hou daarom de track en trace in de gaten. De track en trace ontvangt u via een mail van Myparcel, zodra de zending is gescand. Mocht u de track en trace niet ontvangen hebben of heeft u het idee dat er ergens wat mis gaat, neem dan direct contact met ons op via het contactformulier. Of via mail [email protected]

Retourzendingen kunnen retour op kosten van de consument. Bij ruilen van de producten zijn de kosten van de nieuwe zending voor onze rekening. Mocht er iets niet goed zijn aan uw bestelling en het is onze fout, dan krijg je een retourlabel toegestuurd, zodat het retour zenden kosteloos is.