• Lorem ipsum

Dit is het verhaal achter Hearts. Een gepassioneerd familiebedrijf dat in het teken staat van handwerk.

Al generaties lang loopt creativiteit en handwerk als een rode draad door de familie. Zo hadden de ouders van de oprichtster van Hearts, Hellen, een handwerkwinkel en is zij opgegroeid tussen de wol. Het is dan ook niet verwonderlijk dat Hellen verzot raakte op het maken van de meest prachtige handgemaakte projecten. En niet zomaar projecten, maar projecten van wol. Lontwol wel te verstaan.

Er werd gezocht naar de mooiste materialen, de meest creatieve woonaccessoires werden gerealiseerd en al gauw was het duidelijk: "Hier wil ik iets mee doen!" En zo werd in 2017 Hearts geboren. Gestart met slechts lontwol, maar al gauw uitgebreid naar andere garen voor haken, breien en macramé. Geïnspireerd door haar ouders steekt Hellen dagelijks al haar passie en creativiteit in het bedrijf. Alles met als doel er voor te zorgen dat handwerkfanaten en Hearts lovers beschikken over de meest duurzame materialen en de mooiste patronen.

Maar Hellen doet het niet alleen! Dagelijks krijgt zij hulp van haar moeder, man, zoons en dochter. Samen zorgen zij ervoor dat bestellen bij Hearts een feestje wordt en dat je daarnaast de service krijgt die je verdient. Zo is Hearts met recht een familiebedrijf te noemen! Een familie waar jij deel van uit kunt maken. Want bij Hearts zien we onze klanten niet slechts als klanten. Bij Hearts hoor je er bij.