• Lorem ipsum

Om het betalen zo gemakkelijk mogelijk te maken kun je op onze website op de volgende manier betalen:

  • iDEAL
  • Bancontact
  • Klarna Achterafbetalen
  • PayPal
  • Creditcard (MasterCard/VISA)

1 - iDeal
Elektronisch betalen via iDEAL is gemakkelijk en veilig wanneer je internetbankiert bij ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, SNS Bank, SNS Regio Bank of Triodos Bank. Een elektronische betaling via internet is te vergelijken met een pinbetaling in een winkel. Kies jouw bank en volg de aanwijzingen op het scherm.

2 - Achteraf betalen met Klarna
Betaal jij liever nadat je de bestelling hebt ontvangen? Dan kun je gebruik maken van Klarna. Voor deze betaalmethode maken we gebruik van de diensten van Klarna en wordt er eenmalig €1.85 in rekening gebracht. Een aantal dagen nadat wij jouw bestelling verzenden ontvang je van Klarna een digitale factuur. Deze factuur dient binnen 14 dagen te zijn voldaan. Bij het gebruik maken van Klarna verwerkt Klarna je persoonsgegevens om de betaling van je bestelling af te kunnen ronden. De limiet van een Klarna betaling wordt bepaald door een persoonsgebonden limiet, de hoogte hiervan wordt bepaald door AfterPay. Bij klanten die eerder gebruik hebben gemaakt van Klarna is dit op basis van hun betaalgedrag. 

3 - PayPal
Met een PayPal-account kun je jouw bestelling op een veilige manier betalen. Kies tijdens het bestelproces voor de betaalmogelijkheid PayPal en vul je accountgegevens in. Zodra je betaling wordt goedgekeurd, wordt je bestelling verwerkt en ontvang je een bevestiging per mail.

4 - Creditcard (MasterCard, VISA):
Op onze website accepteren we MasterCard, VISA. Je creditcard wordt belast zodra je de bestelling plaatst. Belangrijk om te weten is dat je order in sommige gevallen een kleine vertraging kan oplopen, in verband met financiële- en veiligheidscontroles.

Veilig betalen met jouw creditcard:
Op onze website winkel je in een beveiligde omgeving waar je betaalgegevens met grote zorgvuldigheid worden behandeld. Samen met jouw creditcardverstrekker zorgen we dan ook voor een goede afhandeling van je betaling. Voor de grootst mogelijke veiligheid en de optimale bescherming van jouw persoonlijke gegevens is de gehele betalingsafdeling van Intertoys.nl uitgerust met de modernste veiligheidstechnologie (SSL-codering). SSL staat voor Secure Locker Layers, een geavanceerd beveiligingssysteem voor internet dat speciaal ontworpen is om persoonsgegevens te bewaken. De meeste browsers ondersteunen SSL, waaronder Internet Explorer, Firefox, Safari en Chrome. Weet je niet zeker of je browser SSL ondersteunt, controleer dan de browsergegevens bij de Internet Service Provider (ISP).

Vul jouw unieke controlenummer in:

Om jouw transacties op internet nog verder te beveiligen, ben je bij een creditcardbetaling verplicht het controlenummer van je creditcard (CVC2- of CVV2-nummer) aan te geven. Deze nummers staan niet op de magneetstrip van je creditcard opgeslagen en verschijnen daarom niet op kwitanties.
Bij VISA en MasterCard vind je het 3-cijferige controlenummer van de creditcard rechtsboven op de strook met je handtekening, naast het eventuele nummer van de creditcard. Bij American Express staat het controlenummer van de creditcard aan de voorzijde van de kaart, rechtsboven het nummer van de creditcard. Bij misbruik van je creditcard door onbevoegde personen kun je bij je creditcardverstrekker bezwaar indienen.

Als je tijdens het bestelproces langer dan 20 minuten geen gebruik maakt van de site, word je automatisch en voor je eigen veiligheid teruggestuurd naar de homepage. Heb je tijdens het winkelen je Intertoys-account geactiveerd, dan blijven daar ook alle gekozen artikelen zichtbaar in je winkelwagentje. Als je creditcardtransactie niet wordt geaccepteerd, dan wordt je bestelling geannuleerd. Neem in dat geval contact op met je bank of creditcardverstrekker.

Mijn creditcard wordt geweigerd, wat nu?

Je creditcard kan om een aantal redenen worden geweigerd:

  • Je creditcard kan vervallen zijn. Controleer daarom de vervaldatum van je kaart.
  • Je kunt de kredietlimiet hebben bereikt. Neem contact op met je bank om na te gaan of je de toegestane aankooplimiet hebt overschreden.
  • Op dit moment worden creditcardbetalingen alleen geaccepteerd als de bestelling met een Nederlands IP-adres is gedaan en wordt betaald met een creditcard waarvan Nederland het land van uitgifte is. Is dit niet het geval, dan word je creditcardbetaling geweigerd.
  • Misschien heb je bepaalde informatie onjuist ingevoerd. Controleer goed of je alle verplichte velden juist hebt ingevuld.
  • Het kan zijn dat de naam van de kaarthouder niet overeenkomt met de adresgegevens die de creditcardverstrekker van je heeft of andersom. Bij American Express moeten bijvoorbeeld het factuur- en bezorgadres hetzelfde zijn.