• Lorem ipsum

Welkom op de nieuwe website van HeartsXXL!

23 Dec 2020
door Hellen

Lieve knutselfanaten en HeartsXXL fans, 

Dankzij jullie is HeartsXXL de afgelopen drie jaar enorm gegroeid en daarvoor zijn wij jullie dankbaar! Om onze oude en nieuwe klanten tip-top te kunnen blijven bedienen hebben wij onze webshop in een nieuw jasje gestoken. Een frisser jasje, supersnel op jouw mobiele telefoon of tablet en een verbeterde klantenservice!

We bieden nog steeds de service zoals je die van ons gewend bent, alleen zijn we nóg beter bereikbaar. Heb je vragen of opmerkingen voor ons? Dan zijn dit de mogelijkheden om de HeartsXXL klantenservice te bereiken:

  • Stuur ons een WhatsAppje met jouw vraag of opmerking! Je kunt ons WhatsAppen via ons nieuwe telefoonnummer: 085-3036289
  • Je kunt ons natuurlijk ook nog steeds mailen via: [email protected]
  • Heeft je vraag iets minder haast? Dan kun je via jouw eigen account een ticket aanmaken met jouw vraag of opmerking. Binnen één werkdag ontvang je een reactie van ons.
  • Ook via de chatfunctie van Facebook en Instagram kun je bij ons terecht met al jouw vragen.

Heb je al een account bij ons? Dan heb je een e-mail gehad met instructies hoe je jouw account kunt overzetten naar de nieuwe webshop. Heb je nog geen account? Maak er dan gerust een aan! Zo blijf je op de hoogte van de status van jouw bestelling, zijn je adresgegevens opgeslagen en kun je altijd jouw bestelhistorie inzien.

We hebben enorm ons best gedaan om een webshop te creëren die toegankelijk is voor iedereen. We zijn echter niets zonder jullie en zouden het dan ook tof vinden om jullie feedback te horen zodat we onze webshop vertrouwd kunnen maken voor al onze klanten. Heb je feedback of tips voor ons? Laat het ons weten door een mailtje te sturen naar: [email protected]

De komende periode zullen wij extra updates doorvoeren. Het kan dan ook zijn dat je door de tijd heen kleine veranderingen op zult merken. Zo wordt de webshop niet alleen in het Nederlands beschikbaar, maar ook in het Frans en Duits!

Wij hopen van harte dat de nieuwe webshop in de smaak valt en wensen je heel veel shop plezier!

Liefs,

Hellen

 

Reacties
elly dolieslager
18 Apr 2021
prachtige creaties
DIR Ebbink
25 Mar 2021
Wat een.leuke dingen maken.jullie
rita 26-04-1952 dils
17 Mar 2021
Beste Hellen bedankt om zo vlug de vlinder te versturen ben er enorm blij mee
als jij nu de rekening wil sturen kan ik betalen zeer hartelijk bedankt en groetjes
Rita
Laat een reactie achter
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »