• Lorem ipsum

Lontwol XXL Naturel

Onze Hearts Lontwol XXL Naturel bestaat uit 100% zuivere merinowol, welke in de EU is vervaardigd door een gecertificeerd bedrijf. Dit houdt in dat de wol op een diervriendelijke manier geproduceerd wordt en dat de merinoschapen geen mulesingbehandeling ondergaan. 

De naturel tinten van de Hearts Lontwol XXL Naturel zijn gewassen en gekamd. Om de originele, natuurlijke kleur te behouden is de wol niet geverfd. De wol heeft daarnaast geen spinning of twijn. Hierdoor ontstaat de robuuste landelijke uitstraling als er een plaid van wordt gemaakt. Wil je toch een wat steviger lont? Dan is het mogelijk om de lontwol te vilten.

Omdat de Heart Lontwol XXL Naturel niet wordt geverfd, kunnen de naturel tinten, afhankelijk van het seizoen, variëren van kleur. Houd er rekening mee dat wanneer je deze wol op verschillende momenten bestelt, de kleur wat kan afwijken!

Voor het maken van een woonplaid van circa 1m x 1.5m is 3 kilo lontwol voldoende. De maat en het exact benodigde gewicht aan wol is afhankelijk van het breien met een losse of vaste steek. In één vierkante meter gaat gemiddeld 2 kilo wol. Een kussen is te maken met 1 kilo. 500 gram voor de voorkant en 500 gram voor de achterkant. Een bolletjeskussen maak je met 500 gram wol. Wil je helemaal los met bijvoorbeeld een gigantische bedsprei? Ga dan voor de 5- of zelfs voor de 10 kilo!

Liever aan de slag voor een warme sjaal? Dan heb je gemiddeld 1 kilo Hearts Lontwol XXL nodig. Een infinitysjaal of beany maak je al met 500 gram. Bekijk nu onze patronen & pakketten.

Let op: Onze wol is een natuurproduct. Hierdoor kan de kleur op de foto afwijken van de werkelijke kleur. De foto is een indicatie! 

Toon:
Artikelcode HE-00126
€11,00
Merino Lontwol XXL in de kleur Naturel Ivory. Geweldig voor het creëren van de meest prachtige woonaccessoires! Lees meer
Artikelcode HE-00131
€11,00
Merino Lontwol XXL in de kleur Naturel Bruin. Geweldig voor het creëren van de meest prachtige woonaccessoires! Lees meer
Toon: